Badeværelse

Renovering, udvidelse eller ombygning – vi hjælper dig i mål

Vi skaber dit drømmebadeværelse

Er drømmebadeværelset inden for rækkevidde, men mangler du den rette partner til at udføre arbejdet? Murerfirmaet Hjort Jensen er eksperter i både etablering og renovering af badeværelser. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hos Murerfirmaet Hjort Jensen tilbyder vi ydelser, der spænder fra grundlæggende rådgivning og planlægning til den endelige udførelse af badeværelsesprojektet. Uanset om du drømmer om et moderne og minimalistisk badeværelse eller et mere traditionelt og hyggeligt rum, er vores fokus på skræddersyede løsninger din garanti for, at det endelige resultat afspejler dine ønsker og behov.

Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre, at dit nye badeværelse er velfungerende og afspejler den kvalitet, vi altid leverer. Fra valg af fliser og armaturer til den optimale udnyttelse af pladsen, guider vi dig med vores faglige ekspertise, så du står tilbage med et resultat, du er glad for.

Vi varetager gerne fag- eller hovedentreprisen i samarbejde med vores stærke netværk. Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kvalitet og kundeservice i centrum

At etablere eller renovere et badeværelse er en betydelig investering i dit hjem. Derfor skal det imødekomme alle dine forventninger, og resultatet skal stå skarpt og i høj kvalitet.

Som medlem af Byg Garanti-ordningen står Murerfirmaet Hjort Jensen for kvalitet og pålidelighed i alle aspekter af vores arbejde. Vælger du os som din partner, vælger du en bekymringsfri proces og et slutresultat, der står mål med dine forventninger.

For Murerfirmaet Hjort Jensen er kvalitet og kundeservice fundamentet for alt, hvad vi gør. Derfor er du i trygge hænder hos os.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tag det næste skridt i dag

Ring til os på 52 40 72 00. Du er også velkommen til at sende en mail til mick@murerhjort.dk eller udfylde vores kontaktformular – vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt Murerfirmaet Hjort Jensen

Har du spørgsmål eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak på 52 40 72 00.

Du kan også skrive til os på enten mick@murerhjort.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular – så vender vi retur så hurtigt som vi kan.

Få et uforpligtende tilbud