Specialløsninger

Står du med en speciel opgave? Vi har løsningen

Unikke behov kræver unikke løsninger

Står du over for et helt unikt byggeprojekt eller en speciel idé? Hos Murerfirmaet Hjort Jensen har vi stor erfaring med specialløsninger. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Uanset opgaven sikrer vi præcision og høj kvalitet, om det drejer sig om mindre ændringer som specielle fliseløsninger i køkken og bad eller et stort byggeprojekt af slagsen. Vores erfaring spænder bredt – og vi er ikke bange for at tage hul på specialprojekter, der kræver en ekstra portion kreativitet og færdighed.

Dit projekt og dine forventninger er i centrum for alt, hvad vi foretager os. Vi vægter ærlighed og tillid fra vores side højt og arbejder sammen med dig gennem hele processen for at sikre, at slutresultatet lever op til dine forventninger.

Indhent et uforpligtende tilbud

Engagement i kvalitet og kundetilfredshed

Vi gør altid vores bedste for at levere arbejde af højeste kvalitet. Som en del af Byg Garanti ordningen, er du med Murerfirmaet Hjort Jensen garanteret et godt resultat, og skulle noget mod forventning være skævt, er du økonomisk sikret.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vi imødekommer de forventninger, du har. Derfor har vi helt fra starten en grundig dialog, hvor vi forventningsafstemmer, så vi i sidste ende kan sikre at skabe det resultat, du ønsker.

Skal vi også hjælpe dig med at gøre dine byggedrømme til virkelighed? Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker.

Kontaktinformation

Vi er kun et opkald væk for en uforpligtende samtale. Ring til os på 52 40 72 00, send en mail til mick@murerhjort.dk eller skriv til os via vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook-konto med spændende nye billeder fra vores projekter

Kontakt Murerfirmaet Hjort Jensen

Har du spørgsmål eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak på 52 40 72 00.

Du kan også skrive til os på enten mick@murerhjort.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular – så vender vi retur så hurtigt som vi kan.

Få et uforpligtende tilbud