Murerarbejde

Vi hjælper dig i mål med dit murerprojekt i hele Nordsjælland

Skræddersyede løsninger

Leder du efter en dygtig og pålidelig murer? Hos Murerfirmaet Hjort Jensen forvandler vi dine byggeplaner og forventninger til virkelighed. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ikke to projekter er ens. Derfor skræddersyr vi vores løsninger til dine specifikke behov. Uanset om vi skal lave små reparationer eller varetage et større byggeprojekt, kan du forvente, at vi leverer et stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi hjælper med alt fra facaderenovering og -isolering til opsætning af klinker i køkkenet eller på badeværelset og alt derimellem. Vi har også stor erfaring med specialopgaver, som kræver både snilde og kreativitet for at skabe et godt resultat.

Netop dine forventninger sætter vi i centrum af alt, hvad vi gør. Derfor er vi i tæt dialog med dig, så vi kan skabe de bedste resultater og samtidig holde dig informeret gennem hele processen. Ærlighed og tillid er vores grundlæggende værdier, og de afspejles i de projekter, vi laver.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kvalitet og forventninger

Vores engagement i kvalitet og kundens forventninger betyder, at vi kan levere det bedste resultat for hver opgave, vi tager på os.

Vi er medlem af Byg Garanti ordningen. Vælger du Murerfirmaet Hjort Jensen betyder det derfor, at du vælger høj kvalitet og et solidt resultat.

Lad os hjælpe dig med at realisere dine byggeplaner. Tag kontakt til os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt, dine forventninger og hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale på 52 40 72 00. Foretrækker du at skrive til os, er du velkommen til at sende os en mail på mick@murerhjort.dk, eller udfylde vores kontaktformular – så vender vi retur hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook-konto med spændende nye billeder fra vores projekter

Kontakt Murerfirmaet Hjort Jensen

Har du spørgsmål eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak på 52 40 72 00.

Du kan også skrive til os på enten mick@murerhjort.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular – så vender vi retur så hurtigt som vi kan.

Få et uforpligtende tilbud